LOPPIAISEN AUKIOLO 2023

Olemme avoinna / we are open / 6.1. 2023 / 12-16 / KORKEAVUORENKATU 5 / tervetuloa! / welcome!

Fasaani Antiikin kotisivut


Fasaani Antiikki & Helsinki Secondhand on antiikki- sekä vintage- tyylinen osto-ja myyntiliike Helsingin Ullanlinnassa. Lähes 1000 neliömetrin kellarimyymälässä myydään huonekaluja sekä pientavaraa. Esineistöä on tarjolla todella runsaasti.

TUOTTEIDEN SAATAVUUS

HUOM! Poistamme aktiivisesti myytyjä tuotekuvia, mutta joskus sivuilta löytyvä tuote saattaa olla jo myyty. Tästä johtuen pyydämme asiakkaitamme ystävällisesti varmistamaan, että tuote on edelleen myynnissä ennen kuin tulevat liikkeeseen. Voimme tehdä tuotteeseen samalla varauksen.

MYYTYJEN TUOTTEIDEN KULJETUS JA SÄILYTYS

Säilytämme huonekaluja maksutta yhden viikon ostopäivästä. Pidemmistä säilytysjaksoista voidaan neuvotella erikseen.

Kaikki kuljetukset ja noudot hoitaa pääkaupunkiseudulla Mustamäki Transport (www.mustamaki.com). Huonekalut kuljetetaan perille asti huoneistoon. Kuljetus Lohjan liikkeestä Helsingin liikkeeseen on maksuton.

Pidemmän matkan kuljetukset kotimaassa on mahdollista järjestää tapauskohtaisesti.

TUOTTEIDEN VARAUKSET

Varaamme huonekaluja seuraavan päivän sulkemisaikaan asti. Varaamiseen pitää olla selkeä syy.

TUOTTEIDEN VUOKRAUS JA LAINAAMINEN

Vuokraamme tuotteitamme mainos- ym. kuvauksiin. Kuvausvuokra on 20 % tuotteen hinnasta + ALV 24 %. Minimivuokra on 18 € sis alv 24 %

Tuotteita vuokrataan myös ns. "mainintaa vastaan", jolloin julkaistussa jutussa selkeästi ilmaistaan mistä tuote on peräisin. Tuotteiden lainaaminen teettää paljon työtä, joten toivomme että suurinta osaa lainatuista tuotteista käytettäisiin kuvauksissa.

AVOKAUPPA

Huonekalun tai valaisimen voi ostaa ns. avokaupalla, jolloin tuotteen voi palauttaa seuraavana aukiolopäivänä sulkemisaikaan mennessä. Tällöin olisi suositeltavaa, että maksu suoritetaan käteisiellä pankkikorttien provisioiden takia. MIkäli tuote palautetaan rahat palautetaan kuittia vastaan. Muutoin käytetyllä tavaralla ei ole lähtökohtaista palautusoikeutta. Avokauppa on mahdollista vain sovitettaessa huonekaluja tai valaisimia.